keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Eka postaus!

Kuten jo otsikosta huomaakin, tämä on minun ensimmäinen postaukseni. En nyt kirjoita kovin pitkästi, sillä pitäisi joutua nukkumaankin, mutta tässä nyt jotain.
Täällä blogilla ei ole mitään tiettyä aihetta, vaan kirjoittelen mitä milloinkin mieleen juolahtaa. Postausehdotuksia saa aina laittaa, sillä tuskin niistä mitään haittaakaan on! Kuvat otan pääsääntöisesti Canon EOS 600D:llä, mutta silloin tällöin osa kuvista saattaa olla ihan puhelimen kameralla otettuja.
Ja sitten vielä jotain itsestäni. Olen siis 14-vuotias tyttö Pohjois-Pohjanmaalta. Täytän toukokuussa 15, eli olen syntynyt vuonna 2000. Minulla ei ole tällä hetkellä lemmikkejä, mutta aikaisemmin on ollut kääpiökaneja. Vapaa-ajalla vietän valitettavasti aika paljon aikaa kännykkä kourassa, mutta kyllä minä muutakin teen. Pidän erityisesti leipomisesta ja erikoisten ruokien laitosta, sekä valokuvaamisesta. Tällä kertaa ei enään muuta, mutta huomenna (tai siis päivällä tai illalla, kun kirjoittelen tätä nyt yhen aikaan yöllä..) on luultavasti jonkinnäköistä postausta tulossa, joten siihen asti kuulemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti